Tilaaminen ja palautukset

Toimitusaika

Tilauksesi lähtee meiltä kahden arkipäivän sisällä tilauksestasi. Lähetämme tilauksesi Postin tai Matkahuollon kautta pakettina.  Voit tilata tuotteet lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen.

Maksaminen

Voit maksaa suoraan verkkopankista, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla.
Maksu tapahtuu salatussa yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, www.paytrail.com

Reklamaatio

Reklamointiaika on 7 päivää toimituksesta. Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomasta syystä. Reklamaatioita, jotka perustuvat siihen, että asiakas ei ole huomioinut painotietojen laatuvaatimuksia, ei voida esittää. 

Peruuttamisoikeus

Kivaidea.fi myy pääsääntöisesti painotuotteita, joita valmistetaan asiakkaalle tämän antamien tietojen ja aineistojen mukaisesti. Kyse ei siis ole kuluttajansuojalain tarkoittamasta peruutettavissa olevasta etä- tai muusta kaupasta. Lakisääteistä oikeutta peruuttaa Kivaidea.fi:n kanssa tehtyä kauppaa ei ole.

Vaaranvastuu

Tavaran katsotaan kaikissa kaupoissa luovutetuksi, kun ostaja, hänen edustajansa taikka ostajan rahdinkuljettaja on ottanut sen hallintaansa. Vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun tavara on luovutettu kuljetusta suorittavalle taholle.

Tekijänoikeus

Kivaidea.fi valmistaa tuotteet asiakkaan antamien tietojen mukaisesti, eikä itse vaikuta niiden sisältöön. Asiakas takaa, että hänellä on kaikki oikeudet tietojen, tekstien, logojen ja kuvien hyödyntämiseen, edelleen luovuttamiseen ja julkaisemiseen. Asiakas vastaa yksin siitä, ettei kolmansien osapuolten oikeuksia rikota eivätkä painotuotteet eikä painettava aineisto ole vastoin voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassamme on ollut selkeä virhe hintatiedoissa (esim. tuotteen hinta on merkitty huomattavasti alhaisemmaksi tai korkeammaksi tai jos hinnaksi on merkitty 0 €). Edellä mainituissa tapauksissa olemme viipymättä yhteydessä sinuun ja kerromme virheellisestä hinnasta.


Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Sähköpostilla: info@kivaidea.fi

Voit soittaa meille:
040 587 1116 / Kimmo

Kivaidea on suomalainen yritys, joka toimii Turun naapurikaupungissa Liedossa.

Ota yhteyttä – autamme sinua mielellään kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä!

Scroll to Top